Hva liker menn ved kvinner jenter nrk super

Norske redaktører er litt feige. Jenter har mye østrogen og gutter har mye testosteron. Det er fortsatt en litt tantete bransje, med mye skjult moralisme og fryktelig mange velmente råd om hva gutter kan lese for å bli mindre guttete, sier Berggren, før han legger til: Vi kan ikke vente oss bedre. Irritert over tendensen, den islandskproduserte serien, Lazytown, som vises på TV 2 er eksempel hvor gutten er superhelten mens jenta i rosa er liten og søt. . I de aller fleste land er det slik at kvinner lever lenger enn menn. Vi er mer lilla i vår programproduksjon enn rosa og blå, sier hun.

I Norge lever kvinner i gjennomsnitt til de er 84 år og menn til de er. Vi ser at det fortsatt er veldig tradisjonelle kjønnsroller som barn får servert gjennom barne-tv i dag, og særlig da fra reklamekanalene, sier Bjørg Undstad i likestillingsombudet. Forfatter Arne Berggren er ikke like overrasket. Dermed burde cirka hundre gutter ha kommet med sine lesetips her. Postmann Pat, Byggmester Bob, Mekke Mikkel og Dyrlege Due var alle om menn som gjorde noe. Si din mening i kommentarfeltet). Jenter overlever lenger hvis det er sult eller hvis de er syke. Han anslår at én av seks NRK Super-lesere er gutter. Over 600 boktips ble sendt inn!

Vi kunne håpe på en positiv utvikling, men det er mye som tyder på at vi går i feil retning, at det blir mer tradisjonelle kjønnsroller, sier hun. Nå har forskere funnet ut at jenter tåler bedre enn gutter å leve under sult og sykdom. Jenter snakker nok mer om bøker enn det gutter gjør. Undstad mener situasjonen er forverret, og at dette truer likestillingen. NRKs journalist fant bare 20 guttenavn blant de over 600 tipsene.

..

Norske jenter nude sex leketøy norge

Gravid vondt nederst i magen modne yngre menn

Norske jenter tube silikonpupper etter amming